Voor wie


Bij ons kunnen zowel volwassenen, kinderen en baby's terecht. Wij vinden het belangrijk om een vriendelijke en liefdevolle omgeving te creëren, waarin iedereen zich comfortabel en ontspannen voelt.

Ook als je geen klachten hebt, maar gewoon preventief een check-up wil doen. Het kan niet genoeg benadrukt worden dat een regelmatige checkup van uw lichaam en regelmatige lichaamsbeweging (veel) erger kan voorkomen. Preventie houdt uw levenskwaliteit op peil. Denk maar aan je auto…daar ga je ook na een aantal kilometers op onderhoudt om te voorkomen dat die plots in panne komt te staan.

Wens je meer informatie over osteopathie: klik dan hier.


Praktische info


De osteopatische behandeling is niet op voorschrift van de arts. Je geniet van een terugbetaling door het ziekenfonds. Het aantal terugbetalingen verschilt per ziekenfonds.

De praktijk is te bereiken:

  • met de bus: de lijn 38 en 39 stopt op 50 meter van de praktijk.
  • Met de auto: er is parkeergelegenheid aan de overkant van de straat. Echter op momenten dat de scholen beginnen en eindigen kan er hierdoor minder parkeerplaats zijn. Je kan je wagen steeds parkeren in een zijstraat van de Krijtestraat, nl Aan de ratte (niet op de berm parkeren, maar gewoon op straat). Dit is op 50 meter stappen van de praktijk.

De ingang van de praktijk is links naast de woning

Boek een afspraak

Maandag: Jenny
Dinsdag: van 8u tot 13u: Marijke; van 14u tot 22u: Jenny
Woensdag: Jenny
Donderdag: Jenny
Vrijdag: van 8u tot 12u: Marijke; van 13u tot 16u: Jenny